Bine ai venit, utilizator! [ Inregistrare | Autentificarerss

Adauga anunt
  • Blog
  • Nicio categorie

25Lei

Curs actorie-Daniela Minoiu-Nottara

  • Judet: New York
  • Localitate: Bucuresti
  • Localizare: Piata Amzei
imageimage

Deoarece numarul de locuri este limitat, ocuparea acestora se va face in ordinea inscrierii. (copii si adolescenti intre 7 si 18 ani).
Cursurile au o durata de doi ani, se incepe cu abc-ul teatral si se incheie cu sustinerea spectacolelor de absolvire pe scene de teatru profesioniste din Bucuresti.
Afla cum se desfasoara cursurile
De ce actorie?
Cursul urmareste dezvoltarea aptitudinilor in viata de zi cu zi, indiferent de domeniul de activitate pe care il va alege copilul dumneavoastra in viitor.
Cine preda?
Cursul este predat de actori profesionisti, cu experienta si rezultate didactice remarcabile, specializati in psihopedagogie.

Detalii despre cursurile de actorie
Performante
* Portofoliu de 30 de titluri de spec tacole (scenarii proprii, adaptari, dramatizari, piese din dramaturgia romaneasca si universala).
* Peste 80 de reprezentatii ale spectacolelor copiilor pe scene profesioniste.
* Numeroase participari si premii (individuale si colective) la concursuri si festivaluri de profil.
In cadrul cursurilor de teatru copiii reusesc sa se manifeste liber, scotand la iveala aptitudinile si talentele lor artistice, astfel incat cursantul si familia pot fi ajutati in vederea unei viitoare cariere profesionale.
Ce vor invata la cursuri de actorie studentii?
Arta actorului, improvizatie scenica, notiuni de canto si de dans, teoria teatrului.
Tehnici si metode de actorie abordate
La telefon
Unde se desfasoara cursurile?
In studioul din zona Pietei Amzei.
Pentru a monitoriza cat mai eficient evolutia copilului, invitam parintii la o relatie bazata pe comunicare directa si sincera, considerand ca dialogul este calea rezolvarii tuturor problemelor (pedagogice, financiare sau de program). Semnalati de la inscriere eventuale situatii speciale ale copilului dvs pentru a-l putea aborda corect si si pentru a-i putea acorda sprijinul specific necesar in valorificarea potentialului si dezvoltarea abilitatilor.
Argument pentru cursuri de actorie

„Prin intermediul teatrului [copiii] se descopera asa cum sunt in realitate”
Invatare prin joc

Teatrul, in marea lui parte, se desfasoara si se construieste prin ludic. Jocul este cel mai important mijloc de comunicare al tuturor copiilor. Prin joc putem sa-i cunoasteam, sa-i intelegem, putem ajunge direct la sufletele lor.

Jocul este cea mai placuta cale de invatare. De aceea, implicit, teatrul ofera posibilitatea de a-i determina pe copii sa asimileze lucruri noi de buna voie, fara a apela la mijloace coercitive, mijloace pe care, bineinteles, au tendinta de a le refuza, deoarece nu prezinta placerea jocului.
Comunicare, interactiune si descoperire

Prin intermediul teatrului ei se descopera asa cum sunt in realitate, invata sa se cunoasca si sa se accepte asa cum sunt, cu bune si rele, invata sa-si asume complexele recunoscandu-le, deci facand primul pas spre stapanirea acestora, reusind astfel sa depaseasca barierele de comunicare cu ceilalti.

Prin atmosfera care se creeaza in timpul orelor de actorie, poti modela un caracter rebel sau poti dezinhiba un temperament introvertit.

In cadrul cursurilor de teatru copiii reusesc sa se manifeste liber, scotand la iveala aptitudinile si talentele lor artistice, astfel incat cursantul si familia pot fi ajutati in vederea unei viitoare cariere profesionale.

In plus, majoritatea exercitiilor desfasurandu-se sub forma de concurs, dezvolta cursantilor spiritul de competitie, dorinta de a fi cel mai bun, reusind astfel sa-si amplifice atentia, memoria, imaginatia, creativitatea, spontaneitatea, coordonate indispensabile reusitei in orice domeniu de activitate.
Personalitati libere

Prin mijloace specifice, teatrul creaza caractere, personalitati puternice, care sa-si poata exprima punctul de vedere nu prin violenta, ci prin discursul logic, coerent, clar si concis, bine argumentat, deoarece teatrul opereaza cu individualitati, nu cu mase amorfe de mediocritati.
O echipa sudata

In acelasi timp, reusita unui spectacol depinzand numai de omogenitatea trupei, li se dezvolta copiilor spiritul de echipa, capacitatea de a lega prietenii, de a discerne intre bine si rau, invata

sa fie generosi, toleranti si cooperanti, toate aceste aspecte reusind sa le faciliteze integrarea intr-un mod mult mai usor in societate.
Exercitiu de cultura

Si asa cum in cadrul orelor de muzica copilul il descopera pe Verdi ascultandu-l sau invatand diferite partituri muzicale, mi se pare important ca acestia sa-i descopere pe Eminescu, pe Caragiale, pe Shakespeare si pe alti mari poeti si dramaturgi ai literaturii romane si universale, jucandu-i, reprezentandu-i in spectacolele lor, teatrul reusind sa le educe gustul pentru lectura, pentru frumos, pentru adevarata cultura.
Frecventa
O data pe saptamana cate o sedinta de 90 de minute.
Taxa de curs
100 RON pe luna.
Coordonator
Daniela Minoiu – actrita Teatrul Nottara, sefa de promotie a Academiei de Teatru si Film – sectia Actorie, absolventa a Seminarului Pedagogic Superior, Master in Dezvoltare Personala si Psihoterapie, Sefa a Catedrei de Teatru – Mark Twain School, detinatoare a distinctiei „Cea mai buna profesoara de arta actorului pentru copii” – anul 2007, experienta pedagogica de peste 12 ani.
Contact
0722 77 68 41
0724 53 27 33
Zona P-ta Amzei
www.cursuri-de-actorie.ro

8115 total views, 1 so far today

  

ServNet Network


Service calculatoare sector 1

Lasa un comentariu

Current day month ye@r *

Pentru a afla mai multe detalii puteti contacta autorul anuntului folosind formularul de mai jos:

Locatie

Selectati judetul